Welkom bij Laspunt Brabant

Wat doen wij

Kort door de bocht gezegd, levert Laspunt Brabant alles wat een lasser nodig heeft op vaktechnisch gebied. Een compleet assortiment lastechnische kwaliteitsproducten: lasapparatuur, lasbenodigdheden, vakgereedschap en slijp- en schuurmiddelen. Maar dat is niet alles. Denk ook aan lastoevoegmaterialen, pbm's en technische gassen of het huren van een lasapparaat. Wij leveren wat u nodig hebt. 'Buitenassortiment' kennen wij niet.

Merken

Laspunt Brabant is niet merkgebonden maar ook zeker niet merkloos. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en kiezen voor kwalitatief goede producten. Merken die u bekend in de oren klinken... herkenbaar, stabiel, hoogwaardig, fijn om mee te werken.
Zo is Laspunt Brabant dealer van Miller, Fronius, Elbor, Elga, Bosch, Fein, Thermal Dynamics, NoRisk, Weldas en Rasta. Maar ook met merken als Migatronic, Lincoln Electric en Rehm zijn wij bekend.

Advies

Een product is pas goed als het aansluit bij uw eisen en wensen. U bent op zoek... wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Door goed naar u te luisteren en mee te denken, vooruit te kijken. Met ruim 25 jaar ervaring in de (las)technische branche, voorzien wij u van een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar advies.

Webshop

Op onze website laten wij u een groot gedeelte van ons assortiment zien. Maar wij leveren nog veel meer. Wilt u graag meer productgegevens of informatie over andere producten, een offerte of simpelweg een goed advies, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Wilt u graag een bestelling doen via onze webshop? Vraag dan een account bij ons aan via info@laspuntbrabant.nl. Heeft u al een account? Log dan rechtsboven in het scherm in of klik hier.

Miller
Fronius
NoRisk
ThermalDynamics
Bosch
Rasta
Elbor
Elga
Buckler
Norton
Euroboor
Trafimet
Parker
Speedglas
Optrel
Kayser
Gloor
Pelox
Weldas
Fein
Eisenblatter
Plymovent