Persoonlijke beschermingsmiddelen

Voor uw persoonlijke veiligheid en bescherming bieden wij uiteenlopende producten. Denk hierbij aan lashelmen (o.a. van het merk Speedglas) en lasbrillen, veiligheidsschoenen, lashandschoenen, gelaats- en gehoorbescherming en nog veel meer.

NoRisk veiligheidsschoenen

Laspunt Brabant levert het complete assortiment veiligheidsschoenen van het merk NoRisk. NoRisk kenmerkt zich als een kwalitatief hoogwaardig product. Het assortiment voorziet in werkschoenen met stalen of composiet neusbescherming en stalen of kevlar anti-perforatie zool. Hieronder bevinden zich ook modellen met extra brede leest, modellen met lamsvacht gevoerd, modellen van leer en meer sportieve 'sneaker' modellen. Tevens is een aantal modellen uitgevoerd met Sympatex/Aquatex-techniek, wat de schoenen winddicht en waterafstotend maakt terwijl de voeten kunnen blijven 'ademen'. Alle modellen hebben een tussenzool van kurk, wat het draagcomfort zeer ten goede komt. 

Op onze website vindt u de meest gangbare modellen, maar uiteraard kunnen wij de overige modellen op bestelling aan u leveren. Neem voor prijzen contact met ons op.

Direct naar de artikelen.